mysko!

Tjenare bloggiz! Zafira här...

Det e mysko, matte, husse och Emma ska på något konstigt utvecksamtal


hejdå kommer snart igen!!!!!

Tjabba, tjena hallå!

Tjabba, tjena hallå bloggen och alla bloggläsare, Maräng här! För det första ville jag säga att ni gärna får lägga ut en komentar om ni har läst ngt för då vet vi ungefär hur många som har läst! Och för det andra så ska Linn åka till Italien i morgon så jag ska få en hamstervakt idag :/ Den som vaktar mest heter Ida och sen är det även hennes familj! Så ni fattar väl om jag inte skriver på ett litet tag! Men aja de blir säkert kul hos vakterna! :) Nu hoppas jag iaf att Linn ska komma med en liten bit morot, som jag får äta ur hennes hand! Nu kmr det en bild på mig när jag hänger på min godis sticka... mm! Kramar till alla från mig och min matte Linn! :D

Kul grejig!!! xD

Kära Tina
För det första vill jag säga att Mamma är den bästa vän jag haft, och att Alice är helt dum i huvet.

 Mina sista önskningar är att Johanna och Tyskalärare gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Marie får ett lyckligt liv tillsammans med Moster
Jag vill säga tack till Fanny M för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Lisa
Du är verkligen underbar.
Mitt liv har bara gått utför sedan Morfar Tog sitt liv.

 Snälla sörj mig inte Lala Du kommer ändå att dö.
Jag kommer alltid att älska Oma (farmor)
Men Sebbe kommer ändå alltid ha den största platsen i mitt hjärta.


Ta fram din mobil,
ta slumpmässigt namnen som kommer upp.
Fuska inte

menar ej Sebbe!!!!!! Kul grej va....? Men jag har ej grälat elr tycker att Alice e helt dum i huvet. Det här e bara en slump grej!!!!!       


Gullig kirby!!!!!!!

Utflykt

Tja bloggis!
Zafira här....! Igår var jag påutflykt med Husse, matte, Emma och Linn. Vi åkte till en konstig gård med hästar. Emma, Linn och husse red. Det var en annan hund där som var skit snäll. Hon hette Freja och var 6 år. Emma red på en häst som hette Byssla, Linn på en som hette Gandalf och Husse först på Aura se på Lillben. Lillben e Emmas favvo. Men sen e det Byssla. Så tjao, tjao bloggis!!!!!!!!!

Tjenare!

Tjenare bloggis och alla bloggläsare!
Hoppas ni alla mår gött! Nu e de jag Maräng som skriver! Har varit uppe hela natten och sprungit i hjulen, väckte Linn två gånger... mwohahaha!
See you later aligater! ;D

Tjobree!!!

Tja bloggen!


Vi är två djur som älskar att leka, gosa, busa och sova. m står för Maräng som e en hamster. z står för Zafira som e en hund. Maräng är en dvärghamster och Zafira en cockerpoo. Snart kommer det bilder på oss!!!! Marängs matte heter Linn och Zafiras Emma. Så vi kommer skriva här ibland på våran bloggis. (Vi ska ha den populäratse djurbloggen i världen) xP!!! Mhwohahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!


Tjadå fans och bloggis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0